top of page
Bakgrunn1.jpg
Bilpleie av profesjonelle fagfolk
Hans Marius hjelper deg med alt innen bilpleie
Informasjon

Hvorfor bilpleie?

Rakkestad Autosenter AS startet i 1993 med bilpleie, så dette kan vi! Vask og pleie er like viktig for bilen din som teknisk vedlikehold. Regelmessig vask fjerner skitt og smuss som asfaltstøv, salt, metall- og andre partikler som ikke bare skader lakken på bilen men også stålet som igjen får det til å ruste. Polering og voksbehandling anbefales også regelmessig for at bilen holder seg ren og ikke minst pen lengre.

En bil som får pleien den trenger regelmessig holder også verdien sin bedre!

Hos oss tilbyr vi følgende tjenester innen bilpleie:

 • Vask utvendig

 • Vask innvendig

 • Dyprens

 • Polering

 • Lakkforsegling

 • Motorvask

 • Full Pakke

 • AutoGlym Carbon Shield-behandling

 • Reparasjon av skinninteriør

Vi er et autorisert AutoGlym Professional bilpleiesenter i samarbeid med KochChemie som betyr at vi kun bruker profesjonelle produkter slik at vi sørger for at din bil får den beste behandlingen.

autoglym professional.jpg
Bilpleie1.jpg
KoshChemie.png
lakkrens.jpg
Bilvask

Vask utvendig og innvendig

Hos oss får du utført profesjonell vask både utvendig og innvendig. Vi følger nøye rutiner for å sikre deg en plettfri vask. Hver bil blir vasket for hånd og tørket for å unngå riper som maskinvask kan påføre og unngå merker som våte flekker kan etterlate seg.

Med innvendig vask støvsuger vi, fjerner flekker og tørker støv, og vasker alle vinduer.

Om vask ikke er nok tilbyr vi selvsagt tjenestene som gir enda bedre resultat.

bilvask.jpg
inv vask2.jpg
inv vask.jpg
Bilpleie2.JPG
Ordforklaring

Ord og begreper innen bilpleie

Har du fått et prisoverslag eller vurderer å sende bilen til bilpleiesenteret men lurer på hva de forskjellige ordene og begrepene betyr? Her får du litt forklaring på hva du faktisk betaler for.

Rubbing

Grov polering for å fjerne dype riper. Gjøres som et steg før vanlig polering for å hjelpe med de groveste feilene i lakken.

polering.jpg
innvendig rens.jpg

Lakkrens

Forberede lakken til polering. Før polering er ikke vanlig vask med såpe og vann godt nok, men lakken må renses for partikler og smuss med grundigere metoder og sterkere kjemikalier.

Dyprens

En grov rens for tekstil og tepper. Gjøres for å fjerne vanskelige flekker i stoff der en vanlig vask ikke er godt nok.

polering2.jpg

Polering

Får fram glansen i lakken ved å finslipe overflaten. Fjerner oksidering og små vaskeriper og lignende.

voks.jpg

Lakkforsegling

Beskyttelse av lakken etter polering. Dette kan være i form av voks eller en coating.

Full pakke

Full pakke

Full pakke er et samlingstilbud på en rekke bilpleietjenester. Enten bilen er nokså sliten eller ikke er Full pakke et godt alternativ om man ønsker å benytte seg av flere tjenester samtidig.

Ved Full pakke gjøres følgende:

 • Vask utvendig

 • Lakkrens

 • Motorvask

 • Innvendig vask

 • Rubbing (ved behov)

 • Polering

Biler som skal ha full pakke må inspiseres før det settes av time! Inspeksjonen er gratis og gir deg nøyaktig pris og tidsanslag på arbeidet.

Pris fra 4.200,-

Prisen avhenger av størrelse og tilstand på bilen.

Kochchemie polering.jpg
bakgrunn2.jpg
Carbon Shield

AutoGlym Carbon Shield

AutoGlym Carbon Shield er komplett beskyttelse til hele kjøretøyet. Det legges av sertifiserte bilpleiere på lakken, rutene og innvendige tekstiler. Beskyttelsen gir deg et bekymringsfritt bilhold fra første dag. 

Kun autoriserte AutoGlym bilpleiesentere med Carbon Shield-sertifisering får tilby denne tjenesten. Dette er vår beste behandling som er best egnet for nye biler.

Følger du vedlikeholdsplanen er det 6 års garanti på AutoGlym Carbon Shield!

Carbon_Shield_Brand.png
carbon-shield.jpg
Interiør-rep
Partnere

Interiør og skinnreparasjon

Visste du at det går an å reparere skadet eller slitt skinn? Joda, det ordner vi!

Med profesjonelle produkter fra vår samarbeidspartner KochChemie har vi muligheten til å reparere og restaurere interiøret i din bil. Vi reparerer hull, sprekker, kutt og slitasje på skinninteriør til å bli nesten like godt som nytt. Med over 7000 farger i databasen finner vi riktig match for din bil!

Ikke bare reparerer vi skinn, men også deler av plast. Hvis et panel har fått en sprekk eller et hull ordner vi det også.

På bildene under ser vi en Porsche Cayenne med et slitent ratt, og hull bak førersetet. Et eksempel på at med en slik bil er det enormt å spare på å reparere fremfor å bytte!

skinnrep-porsche.jpg
skinnrep-sete.jpg

AutoGlym og KochChemie

Som kjent så er Rakkestad Autosenter AS et autorisert AutoGlym Professional bilpleiesenter som betyr at våre medarbeidere har gjennomgått kurs av AutoGlym og har kompetansen som kreves. Vi bruker selvfølgelig også da mange av AutoGlyms produkter.

AutoGlym er et av verdens ledende merker innefor bilpleie og brukes av mange profesjonelle bilpleiesentere, inkludert bilprodusentene selv for å beskytte lakken og interiøret på helt nye biler. 

autoglym logo.png
KoshChemie.png

I tillegg til AutoGlym benytter vi også nå mange produkter fra KochChemie som også er vår samarbeidspartner. KochChemie er et høyt respektert varemerke innenfor profesjonell bilpleie. 

KochChemie har som mål å redusere miljøutslipp ved å utvikle produkter som bruker rå og biologiske nedbrytbare materialer uten bruk av farlige hydrokarboner.

Kontakt oss
bottom of page